øCampus: Your urban student home

Jouw Appartement

Moderne, zelfstandige appartementen voor studenten. Alle appartementen beschikken over een eigen badkamer en keuken.

Onze uitgebreide faciliteiten en diensten zijn er volledig op gericht om een kickstart te geven aan jouw comfortabele en bruisende studentenleven.

Op slechts 14 minuten van Amsterdam-Centrum

Maandelijkse basishuur vanaf

€621,47

exclusief servicekosten en voorschot elektra, water en verwarming

BEKIJK APPARTEMENT

Eigen appartement

24/7/365 Security

Openbaar vervoer

100Mb Internet

Centrale locatie

Centrale locatie

15 mins

Universiteit van Amsterdam

14 mins

centrum van Amsterdam

1 min

trein / metro / bus

23 mins

Vrije Universiteit Amsterdam

Bekijk op Google Maps

OurCampus faciliteert jouw urban studentenleven in een bruisende, interactieve en comfortabele omgeving op slechts een paar minuten van het centrum van Amsterdam.

ø Facilities

De uitgebreide faciliteiten en diensten van OurCampus Amsterdam Diemen zijn er om jouw verblijf zo comfortabel en leuk mogelijk te maken.

Of je nou in onze tuin wilt chillen in een hangmat, gaat knallen in de sportschool, jouw hersens kraakt in de studieruimte of met vrienden geniet van de "best pizza in town"; al onze faciliteiten zijn er om de beste tijd van jouw studentenleven te faciliteren!

Faciliteiten & Diensten

24/7/365 Security

Lounge

Studieruimtes

Service desk

Privé tuin

Fietsenstalling

Supermarket

Wasserette

Sportschool

Tennisbaan

Basketbal- & voetbalveld

en meer..

BEKIJK FACILITEITEN

ø Minds are green

Elke dag biedt een nieuwe kans om beter voor onze omgeving te zorgen. Bij OurCampus proberen we om bij te dragen aan een groenere toekomst. Onze missie is om onze gezamenlijke carbon footprint te reduceren en een eco-vriendelijke lifestyle te stimuleren. OurCampus heeft daarvoor een reeks groene initiatieven genomen voor duurzaam wonen.

LEES MEER

Bekijk virtuele tour

Kom langs OurCampus en ervaar de 21e eeuw urban levensstijl. Ontdek onze levendige gezamenlijke ruimtes, comfortabele appartementen en voorzieningen, toegewijd om je leven op OurCampus zo aangenaam mogelijk, comfortabel en vooral zo leuk mogelijk te maken.

RONDLEIDING

Bewoners

"De internationale, energieke sfeer bij OurCampus is te gek! Toen ik hier voor het eerst kwam, kende ik helemaal niemand in Nederland, maar ik maakte al snel nieuwe vrienden op het welkomstfeestje."

Manuel

Spanje

"Als student in Parijs had ik nooit de luxe om een privé-appartement te huren . De gemeubileerde woningen zijn perfect voor mij."

Maxim

Frankrijk

“Ik voel mij heel veilig op OurCampus; het team is 24 uur per dag aanwezig. De locatie naast het station is ideaal, maar ik fiets meestal naar de universiteit."

Iris

Netherland

Volg ons

Like ø Vibe?